Ексклюзиви
понеділок, 16 січня 2017 10:40

Бойовики на Донбасі божеволіють й вбивають своїх товаришів

Бойовики на Донбасі божеволіють й вбивають своїх товаришів

Російські найманці на окупованому Донбасі божеволіють, учиняють самогубства і вбивають товаришів по зброї.

Про це повідомили волонтери "Інформаційного спротиву".

Так звані Перший та Другий армійські корпуси збройних сил РФ несуть значні небойові втрати. Найманці на фоні постійного стресу та зловживання алкоголем і наркотиками накладають на себе руки й стріляють у товаришів по службі. Також почастішали випадки "розбірок" між "іхтамнєтами" та місцевими бойовиками, які закінчуються пораненнями й смертю учасників.

Волонтери опублікували список із прізвищами 80 російських найманців які загинули не під час бою. Більшість із них була застрелена російськими кадровими офіцерами за непокору, вбита під час розподілу награбованого або загинула від невмілого поводження зі зброєю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ДНР нас поховали живцем - бойовик розповів подробиці

Всього ж за даними, якими володіє "Інформаційний спротив", із початку російської агресії на Донбасі загинуло 850 російських найманців і військовиків. Волонтери стверджують, що це лише мала частина з тих, кого вдалося ідентифікувати.

У з'єднаннях і частинах збройних сил РФ, які розташовані на окупованій території, збільшується кількість випадків дезертирства та самогубств.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики на Донбасі божеволіють й вбивають своїх товаришів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути