четвер, 19 січня 2017 08:38

БМП і ракетні комплекси атакують українських бійців: є поранені

БМП і ракетні комплекси атакують українських бійців: є поранені
Фото: ukrinform.ua

За минулу добу на Донбасі зафіксували 37 обстрілів. Двоє українських бійців поранені.

Про це поінформував речник штабу АТО Леонід Матюхін.

"Із мінометів обстрілювали Талаківку, що на маріупольському напрямку. З інших видів озброєння – Славне, Павлопіль, Гнутове, Талаківку, Новотроїцьке, Широкине, Водяне. По Новотроїцькому працював снайпер. По Широкиному – БМП противника.

На луганському - використовували 120-міліметрові міномети. Обстрілювали Новоолександрівку та Троїцьке. Із 82-міліметрових мінометів – Новозванівку. Із гранатометів та стрілецької зброї – Станицю Луганську та Новозванівку. Із протитанкових ракетних комплексів били по Новозванівці.

На донецькому напрямку із гранатометів та стрілецької зброї обстріляли наші позиції неподалік Зайцевого та Авдіївки", - розповів Матюхін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Росіяни зможуть взяти Маріуполь лише знищивши його"

"Ніч пройшла відносно спокійно. Жодного разу з важкого озброєння окупанти не відкривали вогонь. Із гранатометів, стрілецької зброї гатили по позиціях на маріупольському напрямку поблизу Водяного, Широкиного. На донецькому - по Авдіївці та Зайцевому", - додав представник штабу АТО.

На Луганщині бойовики обстріляли опергрупу поліції.
Зараз ви читаєте новину «БМП і ракетні комплекси атакують українських бійців: є поранені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути