неділя, 26 лютого 2017 23:55

Біля Попасної сепаратисти обстріляли офіцерів української сторони СЦКК
5

Фото: facebook.com/ato

Біля Попасної офіцери української сторони СЦКК потрапили під обстріл з мінометів та СПГ з боку представників незаконних збройних формувань ОРЛО.

Про це ввечері 26 лютого повідомили у прес-центрі штабу АТО.

"Продовжуються випадки вчинення збройних провокацій представниками НЗФ ОРДЛО щодо представників СММ ОБСЄ та української сторони Спільного центру контролю та координації. У неділю під час виконання завдань поблизу східних околиць н.п. Попасна близько 13:30 під мінометний обстріл калібру 120 мм та СПГ потрапили офіцери української сторони СЦКК", - повідомили у штабі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі загинув військовий

Зазначається, що автомобіль мобільної групи СГ "Попасна" був маркований великими літерами "НМ", а офіцери мали відповідні розпізнавальні знаки.
"Поранених і загиблих немає. Пошкоджено автомобіль місії", - повідомили у штабі.

У штабі наголосили, що подібні факти вчинення НЗФ ОРДЛО збройних провокацій свідчать про "цілеспрямовані дії щодо подальшого загострення конфлікту, небажання дотримуватися режиму припинення вогню та свідоме невиконання Мінських домовленостей".

Зараз ви читаєте новину «Біля Попасної сепаратисти обстріляли офіцерів української сторони СЦКК». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути