понеділок, 04 липня 2016 10:51

Інгвар: Ми з Шовковським - брати по нещастю

Ігор Бомбушкар на своєму досвіді розповідає про те, на що здатна жінка, що жадає повернути свого чоловіка, навіть з допомогою нетрадиційних методів.

Ігор Бомбушкар, також відомий під псевдонімом Інгвар, що позиціонує себе як успішний психотерапевт, езотерик і маг, розповідає про те, як на піку своєї кар'єри владність жінки може завдати колосальної шкоди репутації і власній справі.

У бесіді Ігор Бомбушкар на своєму досвіді розповідає про те, на що здатна жінка, що жадає повернути свого чоловіка, навіть у нетрадиційний спосіб.

Останнім часом у бік Інгвара з'являється багато різноманітної інформації, яка, за його словами є такою, що дискредитує. З нагоди нещодавнього повернення Інгвара в Київ, ми вирішили особисто його розпитати, хто є джерелом його проблем, в тому числі, в контексті статті, опублікованій від його імені. Психотерапевт стверджує, що стаття є фейковою і написана його колишньою дружиною і учасницею "Битви екстрасенсів" Ларисою Могилою за сприяння екс-дружини Олександра Шовковського Ольги Альонової, яких об'єднує спільний інтерес. Про це і не тільки читайте в інтерв'ю.

 

Яка Ваша основна цільова аудиторія, хто Ваші клієнти?

- Я надаю перевагу мати справу з заможними і багатими людьми, тобто – всі ті, хто в змозі заплатити. У мене в "кишені" і депутати, і люди, наближені до міністерств, - представники різних професій.

На Вашому сайті вийшла стаття про Рожковського, Кутепову, Шовковського. Чи знайомі Ви особисто з цими людьми?

- У Вашому питанні невеличка помилка. Справа в тому, що на моєму сайті не виходила така стаття. На сьогоднішній день під мене робиться дуже багато фейкових сторінок. Я знайомий особисто з Рожковським і це єдиний чоловік, якого я знаю.

 

Хто, на Вашу думку, написав цю статтю?

- Для того, щоб визначити хто це, не потрібні особливі здібності. У цій статті задіяна моя дружина – Лариса Могила. Ми намагаємося розлучитися вже рік. Однак, все стало настільки серйозно, що вона намагається "насолити" мені, підключаючи певних людей. У підсумку, мені довелося виїхати в Америку.

Наскільки мені відомо, Ваша дружина брала участь в битві екстрасенсів, чим вона зараз займається?

- Коли вона отримала значний рейтинг після "битви екстрасенсів", я дав їй дозвіл вести прийом людей в моєму офісі. Вона почала заробляти дуже великі гроші. Насправді, моя колишня дружина досконало володіє театральною майстерністю. Коли були зйомки битви екстрасенсів, вона легко впадала у непритомність. Чому я судився з "Битвою екстрасенсів"? Тому що не можна в Україні так професійно обдурювати людей.

 

В статті названі прізвища людей, з якими Ви, за Вашими словами, особисто не знайомі, наприклад, той же Шовковський... Всі ж, хто міг звернутися до Вашої дружини і хто зацікавлений, щоб ці прізвища там були?

- Я впевнений, що звернулася така ж жінка (Ольга Альонова, - Gazeta.ua), як і моя дружина. Це однозначно дружина Шовковського, яка звернулася до моєї колишньої дружини Лариси Могили. Вони одна одну знайшли. Також, Лариса Могила знала, що у мене з Рожковским є справи і що я до нього ставлюся з глибокою повагою і знала, що він може мені допомагати. Тому потрібно було моїми ж руками знищити моє ім'я в очах Рожковского. Повернути їй мене не вдалося, тому потрібно мене "очорнити"

Ви хочете сказати, що Ольга Альонова переслідує таку ж мету, як і Ваша дружина, тільки по відношенню до Шовковського?

- Так, один в один, вона хоче його повернути. Я не пересікався з ним особисто.

У статті також фігурувало прізвище Кутепової. Вона Вам знайома?

- Я бачу, що вона має безпосереднє відношення до Шовковського. Я не знаю ні Шовковського, ні Кутепову. Я для себе інтерпретую, що Альонова мстить Шовковському і намагається "розбити" його з цією жінкою (Кутеповою, - Gazeta.ua.).

Якими засобами відбувається ця помста?

- Вона діє також, як і моя колишня дружина Лариса Могила. Вона домагається "приворот" повернути цього чоловіка. Але є речі, які я не повинен розголошувати. Одне можу сказати точно: у нього дійсно "бомблять", його намагаються добити. Я думаю, що нічого не вийде.

Які наслідки може мати ці радикальні нетрадиційні методи, про які йшла мова?

- Наслідки вже є. Я їх побачив проблеми зі своєю дитиною, якого народила Лариса. Я, швидше за все, буду порушувати судові справи і позбавляти її материнських прав. Я хочу, щоб Шовковський розумів, що йому дійсно потрібно бути дуже обережним і що енергетично його можуть наражати на небезпеку.

Якщо Ольга Альонова домагається колишнього чоловіка, але є конкретні факти, що у неї тривалий час є відносини за кордоном з італійцем, якого вона нібито домагалася такими ж шляхами. Навіщо їй це?

- Основний логічний зв'язок - напаскудити і поставити на коліна.

Можливо відразу впливати на чоловіків, на одного і на іншого?

- Звичайно. Це все елементарно робиться. Інша справа, - є речі, які не припустимі і їх не можна робити з точки зору моралі, закону. Спочатку постраждають діти, потім близькі і в останню чергу ти сам.

Таким чином, якщо вона робить так званий "приворот" на колишнього чоловіка і на нового чоловіка. Логічно, для чого це робиться?

- Щоб він страждав, щоб його тягнуло. Але тут потрібно розуміти, що якщо ти замовив "приворот", це не означає, що він ляже. Перед тим, як робити роботу, ми повинні бачити, що передувало того стану, в якому знаходиться пара і чому любов зруйнована.

Ви говорили про так званому законі, є його порушенням те, що Альонова будує відносини з італійцем і одночасно намагається повернути Шовковського?

- Звичайно, вона думає, що якщо вона зробить "приворот", то він буде все життя про неї думати. Вона намагається йому поламати життя, намагається зробити так, щоб він ні з ким не міг будувати відносини. За таким сценарієм йде кожна друга жінка, від якої пішов чоловік. 12 років практики дозволяє про це говорити.

Ви говорили про те, що "приворот" може "не лягти". Пояснюється це тим, що вона звертається не тільки до Вашої дружини?

- Звичайно, повинен бути результат, але його немає. Результату немає і не буде. А зараз, може бути і я вмешаюсь, поставлю ненав'язливо захист. Ми ж брати по нещастю (сміється – ред.). Тому, я думаю, що з радістю вмешаюсь, дам можливість ці жінкам зрозуміти, що вони повинні займатися своїм життям.

Ольга Альонова зверталася до вашої дружині Ларисі тільки за налагодженням відносин або вона точно також діє в бізнесі, з партнерами?

- Точно так само, - у бізнесі, з партнерами. Мені дуже неприємно це говорити, але вони з Ларисою – "два чоботи пара". Я бачу, як Лариса зіштовхує лобами людей.

Ви говорите, що в першу чергу страждають діти, чи можна їх захистити?

- Ні. Моя дитина теж постраждав, народилася з пупковою грижею. Я відразу зрозумів, що це прояв того, що робила моя дружина.

Якщо брати по аналогії, можуть бути відображатися наслідки не тільки на те, кого приворожують, але і на його близьких, але не родичів, наприклад Кутепової?

- Зрозумійте, коли йде така робота, вона йде подвійна. Перша частина роботи – приворот Шовковського до цієї жінки (Альонової, - ред.), а друга – розрив відносин.

Який Ваш основний життєвий принцип?

Справедливість, я дуже свято дотримуюся цього принципу. Не добро чи зло, а справедливість. "Багатий на похвалу і сильний, якщо треба покарати". Друге – любов. Мені подобається вислів Далай Лами 14: "ненависть ніколи не буде винищена ненавистю, але тільки любов'ю".

Зараз ви читаєте новину «Інгвар: Ми з Шовковським - брати по нещастю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути