Ексклюзиви
понеділок, 27 липня 2015 17:51

З'явився український трейлер майбутнього хіта кінопрокату

З'явився український трейлер майбутнього хіта кінопрокату

В інтернеті опубліковано дубльований українською мовою трейлер нового фільму оскароносного режисера Алехандро Гонсалеса Іньярріту "Легенда Г'ю Гласса". Головні ролі в картині виконали Леонардо Ді Капріо і Том Харді. У фільмі розказана історія знаменитого дослідника Г'ю Гласса (Ді Капріо), який одного разу, під час подорожі американською глибинкою, в лісовій глушині, пережив сутичку з диким ведмедем і зраду колег, які кинули Гласса один на один зі звіром. Попередній фільм Алехандро Гонсалеса Іньярріту "Бьордмен" в 2015-му отримав чотири премії Оскар, у тому числі, нагороду в категорії "кращий фільм року".

"Ми, як дистриб'ютори картини, з нетерпінням чекаємо старту в прокаті нового фільму Иньярріту. Історія, розказана в сценарії, заснована на реальних подіях, але у випадку з мексиканським режисером можна бути впевненими, що вона матиме глибину і пронизливість справжнього витвору мистецтва, в якому реалістичність того, що відбувається, змусить глядача дивитися кіно, затамувавши подих", - поділилася з Cultprostir Олександра Прищепа, Ukrainian Film Distribution.

У прокат "Легенда Г'ю Гласса" вийде 28 січня 2016 року.

 
Зараз ви читаєте новину «З'явився український трейлер майбутнього хіта кінопрокату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі