пʼятниця, 22 травня 2015 11:59

З'явився трейлер фільму жахів з Кіану Рівзом у головній ролі

З'явився трейлер фільму жахів з Кіану Рівзом у головній ролі

В Мережі з'явився трейлер одного з трьох нових фільмів за участю Кіану Рівза, які вийде на екрани в 2015 році. Коли саме трилер стане доступним для глядачів, поки не відомо.

За сюжетом фільму жахів голлівудський актор грає жертву. Його головний герой - одружений чоловік, щасливе життя якого перетворюють в повний хаос дві фатальні красуні.

У трейлері показано, як в один похмурий вечір в його двері постукали промоклі дівчини. Тоді головний герой ще не знав, що, впустивши подружок в свій будинок і піддавшись їх спокусам, його життя опиниться під загрозою.

Режисером фільму виступив Елай Рот, відомий за фільмом "Безславні виродки". Ролі підступних і жорстоких незнайомок виконали Лоренца Іззо і Ана де Армас.

У 2015 році глядачі побачать ще парочку робіт Кіану Рівза, серед яких "Тільки правда" і "Дочка Бога".

Нагадаємо, що Рівз найбільш відомий ролями в таких картинах, як "Джон Двк", "Швидкість", "Адвокат диявола", "Костянтин: Повелитель пітьми" і трилогія "Матриця".

Зараз ви читаєте новину «З'явився трейлер фільму жахів з Кіану Рівзом у головній ролі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі