Ексклюзиви
середа, 01 липня 2015 11:49

З'явився новий фрагмент з фільму "Людина-мураха"

З'явився новий фрагмент з фільму "Людина-мураха"
Фото: youtube.com

Кіностудія Marvel розмістила в своєму офіційному акаунті на YouTube уривок з супергероїчного фільму "Людина-мураха" (Ant-Man), вихід якого намічений на 16 липня. У двохвилинному ролику фігурує головний герой картини Скотт Ленг у виконанні актора Пола Радда і два другорядних персонажа.

У короткій сцені у ванній кімнаті герой вперше приміряє костюм Людини-мурахи, створений з використанням найсучасніших технологій. Ще не знаючи всіх функцій свого облачення, він натискає на одну з кнопок на ньому і миттєво зменшується до розміру комахи.

Над стрічкою працював режисер Пейтон Рід. Крім Радда, в ній знялися Майкл Дуглас, Еванджелін Ліллі і Корі Столл. Сюжет будується навколо ув'язненого злодія-зломщика, якому пропонують виконати спецзавдання і таким чином спокутувати провину за скоєні злочини. Стрічка стане 12-м кіновсесвітом Marvel і буде пов'язана сюжетом з "Месниками" і їх численними спін-оффами.

Людина-мураха вперше з'явився в коміксах Marvel в 1962 році. Спочатку це був геніальний біохімік, фізик і роботехник Хенк Пім, який винайшов спосіб зменшувати і збільшувати своє тіло. За сюжетом графічних новел, саме він створив суперзлодея-робота Альтрона, який став головним антагоністом Месників в останній серії. У 1979 році у комікси ввели іншу Людину-мураху — Скотта Ленга, для якого Пім стає ментором.

Зараз ви читаєте новину «З'явився новий фрагмент з фільму "Людина-мураха"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі