Ексклюзиви
понеділок, 27 квітня 2015 12:27

Зйомки фільму з Крістіаном Бейлом відклали через серйозну травму актора

Зйомки фільму з Крістіаном Бейлом відклали через серйозну травму актора

Кіностудія 20th Century Fox перенесла зйомки фільму The Deep Blue Good-by ("Розставання в блакитному") через травму актора Крістіана Бейла. Роботу над картиною, яка мала стратувати в 2015 році, довелося відкласти на один рік, повідомляє Cinema Blend. За інформацією видання, актор порвав зв'язки колінного суглоба.

Бейл пошкодив коліно, перебуваючи у себе вдома. Деталі інциденту не уточнюються. У стрічці The Deep Blue Good-by він повинен зіграти мисливця-ловця, який займається пошуком чужого майна і повертає його законним власникам. При цьому герой живе в плаваючий будинку і змушений постійно боротися з недоброзичливцями, тому актор, за словами творців фільму, має перебувати в хорошій фізичній формі.

The Deep Blue Good-by - перша з 21 новели американського письменника Джона Данна Макдональда про "лицаря в іржавих обладунках", героя-одинака Тревіс Макгі. Компанія 20th Century Fox готувала екранізацію протягом декількох років.

Бейл в даний час працює над картиною The Big Short ("Велика гра на пониження"), реліз якої намічений на 2016 рік. Стрічка розповідає про біржових маклерів і не вимагає від актора великих фізичних навантажень, тому зйомки вирішено було не відкладати.

Зараз ви читаєте новину «Зйомки фільму з Крістіаном Бейлом відклали через серйозну травму актора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі