Ексклюзиви
четвер, 04 лютого 2016 11:54

Зірка "Гри престолів" зіграла у зворушливій мелодрамі

Зірка "Гри престолів" зіграла у зворушливій мелодрамі
Фото: spletnik.ru

Емілія Кларк, відома за роллю Дейєнеріс Таргарієн в телесеріалі "Гра престолів" і Сари Коннор у фільмі "Термінатор: генезис", з'явиться у зворушливій мелодрамі "До зустрічі з тобою".

Компанію на екрані їй складе Сем Клафлін, відомий глядачам своїми ролями у франшизі "Голодні ігри" та фільмі "Білосніжка і мисливець".

"До зустрічі з тобою" - це екранізація роману Джоджо Мойєс. Книга увійшла до списку бестселерів "Нью-Йорк таймс" та була перекладена на 31 мову.

"Лу Кларк знає, скільки кроків від автобусної зупинки до її будинку. Вона знає, що їй дуже подобається робота в кафе і що, швидше за все, вона не любить свого бойфренда Патрика. Але Лу не знає, що ось-ось втратить свою роботу і що в найближчому майбутньому їй знадобляться всі сили, щоб подолати проблеми, які звалилися на неї.

Уілл Трейнор знає, що мотоцикліст, який збив його, відняв у нього бажання жити. І він точно знає, що треба зробити, щоб покласти край усьому цьому. Але він не знає, що Лу скоро увірветься в його світ шаленством барв. І вони обидва не знають, що назавжди змінять життя один одного "

Зараз ви читаєте новину «Зірка "Гри престолів" зіграла у зворушливій мелодрамі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі