четвер, 28 травня 2015 13:07

Земля йде з-під ніг, а Місяць і Сонце перестали світити - кінопрем'єри 28 травня

Земля йде з-під ніг, а Місяць і Сонце перестали світити - кінопрем'єри 28 травня
Фото: hdwallpapersnews.com

Любителів дивитися кіно на великому екрані на цьому тижні очікують 4 новинки прокату: масштабний бойовик Розлом Сан-Андреас з Дуейном Джонсоном, фентезійна мелодрама Поза часом, мультфільм Вартовий Місяця і кримінальна історія Французький транзит з харизматичним Жаном Дюжарденом в головній ролі.

 Розлом Сан-Андреас

Потужний землетрус буквально розколює Каліфорнію - в землі утворюється величезний розлом. Ця катастрофа забрала сотні життів, ще сотні людей пропадають безвісти. Серед них і дочка пілота рятувального гелікоптера, який, незважаючи на смертельну небезпеку, вирушає на її пошуки через весь штат.

Поза часом

 Археолог-підводник Джей Фіннель разом з дружиною досліджують затонуле торгове судно XVIII століття. Але занурення обертається трагедією - дружина Джея починає тонути. А він отримує серйозне поранення при спробі врятувати її, після чого впадає в кому. Намагаючись перемогти смерть герой переноситися в Індію 1778. Тепер у нього є вибір: повернутися до колишнього життя і вийти з коми або жити в минулому життям британського офіцера Джеймса Стюарта.

Вартовий Місяця

Юний фавн Мьюн, якого призначають хранителем Місяця, випадково втрачає його. Такий поворот подій тільки на руку царю підземного світу Некросу - він гасить Сонце і занурює планету в вічний морок. Щоб повернути все на свої місця Мьюн повинен об'єднатися з хранителем Сонця Сооне і восковою дівчинкою Глім. Тільки разом вони можуть протистояти підземному владиці.

Французький транзит

Це історія багаторічної боротьби поліцейського судді П'єра Мішеля і великого наркосиндикату. У противників нерівні сили, але повинна перемогти справедливість.

Зараз ви читаєте новину «Земля йде з-під ніг, а Місяць і Сонце перестали світити - кінопрем'єри 28 травня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі