Ексклюзиви
середа, 28 вересня 2016 17:56

"Жаліють вас, придурків" - режисер про ставлення українців до росіян

"Жаліють вас, придурків" - режисер про ставлення українців до росіян

Російський режисер Володимир Назаров розповів про ставлення українців до його співгромадян. Про це повідомляє Апостроф.

"Україна і зараз демонструє на рівні народу зовсім інше ставлення до росіян, ніж росіяни до українців. І це говорить про те, хто сильніший", - зазначив він. За словами режисера, у ставленні українців немає тієї ненависті, про яку постійно говорять у ЗМІ.

"У розмові зі мною українці говорять: "Та чого вони там усі - з глузду з'їхали чи що? Чого вони до нас лізуть?" Це не ненависть і не прокляття, розумієте? Тут подив і жаль. І коли в Москві мене запитують: "Ну що там, як вони до нас ставляться?", я їм кажу: "Жаліють вас, придурків". Вони, напевно, хотіли почути, що їх ненавидять. Ні, хлопці, багато честі. Жаліють, як трохи хворих на голову людей ", - додав Назаров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Популярність російського президента знизилася

Цю позицію українців режисер називає демонстрацією сили, а не слабкості.

Раніше Назаров звертався до президента Володимира Путіна з проханням негайно звільнити колишню військову льотчицю Надію Савченко. Відеозвернення до Путіна опубліковано на YouTube.

Нагадаємо, в Україні добре ставляться до Росії 36% опитаних (у вересні 2015-го було 34%), у Росії до України - 27% (у вересні 2015-го було 33%). Тобто кількість позитивно налаштованих росіян до України на 9% менша, ніж українців - до Росії.

Зараз ви читаєте новину «"Жаліють вас, придурків" - режисер про ставлення українців до росіян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі