неділя, 31 травня 2015 14:41

Загримований Бабкін та несподіваний Вакарчук - 5'nizza зібрали аншлаг після 8-річного мовчання
6

Фото: Анна Банан

"Вот это нифига себе народу! Видно, что изголодались" - каже своїй подрузі дівчина, стоячи у довжелезній черзі, аби потрапити на концерт українського гурту 5'nizza.

Перед початком концерту квитків в кассі немає, а ось бажаючих роздобути зайвий – немірянно. Аншлаг очевидний - легендарний дует Сергія Бабкіна і Андрія "Сана" Запорожця не виступав разом перед публікою цілих 8 років.

Вчора, 30 травня в стінах Стереоплази хлопці зібрали майже 5 тисяч шанувальників. 5'nizza відіграли 24 композиції серед яких як нові пісні гурту, так і легендарні "Нева" "Стрела", "Ты кидал"... Після виконання кожної пісні зал довго скандував "5'nizza" і гучно тупав ногами. На що гурт відповідав "Спасибо родные!"

Під час виконання майже вже народної пісні "Солдат" на сцені несподівано з'явився Святослав Вакарчук. Таке тріо просто підірвало зал!

Під фінал 5'nizza тричі вихоила на біс і завершила концерт піснею "Нева".

"Мрії збуваються - 5'nizza Неможливо описати захват! Було дуже круто і душевно, вже дорослі фана кричали старі улюблені пісні, Вакарчук на сцені, два рази на біс і все одно мало", - розповіла після концерту прихильниця гурту Катерина.

Зараз ви читаєте новину «Загримований Бабкін та несподіваний Вакарчук - 5'nizza зібрали аншлаг після 8-річного мовчання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі