середа, 26 жовтня 2016 20:03

Заборонили ще один серіал

Заборонили ще один серіал

Держагентство з питань кіно заборонило показ телесеріалу "Останній коп". Скасувало реєстрацію та прокатне посвідчення. Серіал демонстрував канал "2+2".

Про це повідомила прес-служба Держагентства.

"26 жовтня експертна комісія з питань розповсюдження і демонстрування фільмів при Держкіно, після повторного перегляду телесеріалу "Останній коп" на предмет дотримання вимог законодавства України у сфері кінематографії більшістю голосів- 12 - за, 2 - проти - рекомендувала заборонити телесеріал "Останній коп" на території України", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наташі Корольовій заборонили в'їзд в Україну

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення 18 жовтня призначила позапланову перевірку телеканалу "2+2", що належить групі "1+1 медіа". Канал транслював серіал "Останній коп" не зважаючи на численні скарги про порушення законодавства, зокрема щодо пропаганди російських силових органів, повідомляє Укрінформ.

Юристи телеканалу 2+2, на якому показували серіал, хочуть оскаржувати рішення Комісії через суд.

Президент Петро Порошенко підписав поправки до закону про кінематограф, які забороняють демонстрацію російських фільмів і телепрограм, знятих після 1 січня 2014 року. На підставі цього документу Держагентство з питань кіно також заборонило до показу 11 фільмів та серіалів.

Зараз ви читаєте новину «Заборонили ще один серіал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі