Ексклюзиви
четвер, 23 лютого 2017 15:55

Заборонили ще один російський телеканал

Заборонили ще один російський телеканал

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення заборонила російський телеканал "Охотник и рыболов". Про це повідомляє прес-центр Нацради.

Таке рішення прийняли після того, як героєм однієї з програм став російський офіцер Євген Конопелькін. У телепроекті розповідали про його службу в спецназі ГРУ в Чечні.

"11 і 12 лютого в ефірі телеканалу транслювали передачу "Звезда на крючке" за участю російського офіцера, полковника ГРУ генерального штабу ЗС Російської Федерації Євгена Миколайовича Конопелькіна", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російська пропаганда зазнала чергового удару

Нацрада дійшла висновку, що цей контент популяризує органи держави-агресора, тому вирішила вилучити канал з переліку іноземних програм, зміст яких відповідає вимогам Європейської конвенції про транскордонне телебачення і законодавства України.

Рішення щодо "Охотника и рыболова" набуде чинності через місяць після оприлюднення, щоб провайдери мали час вилучити цей канал зі своїх мереж.

Місяць тому Нацрада заборонила російський телеканал "Дождь". Канал показував в ефірі карти, на яких Крим позначений як територія Російської Федерації.

Зараз ви читаєте новину «Заборонили ще один російський телеканал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі