Ексклюзиви
четвер, 16 квітня 2015 10:00

Заборонений трилер і Олег Скрипка міліціонер - кінопрем'єри 16 квітня

Заборонений трилер і Олег Скрипка міліціонер - кінопрем'єри 16 квітня
Фото: kp.ua

Цей тиждень приготував кінопрем'єри на будь-який смак. Кінопрокатникам є чим зацікавити глядачів: мелодрама З 5 до 7. Час коханців, музичні Останні п'ять років кохання, романтична і драматична Моя русалка, моя Лореляй, фантастична стрічка З машини, український трилер Смертельно живий, гостросюжетний Номер 44, який потрапив у немилість у Росії, а також неординарні Дикі історії.

Дикі історії

Життя - непередбачуване, і часом кожен з нас потрапляє в історії. Герої шести окремих новел, які складають цей фільм, потрапили в по-справжньому дикі історії. Чорний гумор, оригінальні сюжетні повороти і знаменитий Педро Альмодовар в ролі продюсера картини гарантують, що нудьгувати під час перегляду не доведеться.

З машини

Коли молодому чоловіку надходить пропозиція стати тестувальником жінки-робота, він без роздумів погоджується. Але чи така проста ця робота? Що приховує мільярдер-розробник, який найняв хлопця, і на що здатна ця красуня зі штучним інтелектом.

Номер 44

Дія картини розгортається в 1952 році в Москві. Почавши розслідування серії дитячих убивств, колишній офіцер розвідки СРСР Лев Демидов стає об'єктом переслідування радянського уряду. Не всім у вищому керівництві країни припали до душі відкриття, які Демидов робить в ході свого розслідування. Але головного героя не лякають складнощі, і він хоче докопатися до правди.

Фільм знятий за однойменним романом Тома Роба Сміта 2008 року - цей літературний твір номінували на 17 міжнародних премій.

У Росії навколо фільму розгорівся скандал - прокатники відмовилися випустити фільм на великі екрани за день до прем'єри, хоча дозвіл на показ картини було отримано ще кілька тижнів тому.

Згодом фільм був знятий і в Україні та Білорусі. Це сталося через те, що правами на прокат цієї стрічки на території СНД (куди поки ще входить Україна) володіє московська компанія "Централ Партнершип". Вона відкликала цю стрічку з прокату.

З 5 до 7. Час коханців

Коли ти закоханий, то з коханим не хочеться розлучатися ні на хвилину. Але у молодого письменника Брайана і дружини французького дипломата Аріель, між якими спалахнула пристрасть, є тільки дві години на день - з 5 до 7.

 Смертельно живий

Український трилер загадує загадку і глядачам, і головному героєві картини. Відомий письменник Семен уже три роки поспіль отримує таємничі SMS - всі послання виявляються пророчими, і передбачення, що містяться в них, неодмінно збуваються. Але ось одного разу невідомий відправник повідомляє, що Семен помре ...

Моя русалка, моя Лореляй

Йому -14, їй - 18. Він - ще наївний хлопчина, а її знають як дівчину легкої поведінки. Але перше сильне почуття перемагає все, навіть такі перешкоди. Одну з помітних ролей у картині виконав Олег Скрипка - лідер "ВВ" перевтілився в колоритного міліціонера.

Останні п'ять років кохання

Мікс мюзиклу, комедії й мелодрами аналізує відносини Джеймі і Кеті. З моменту знайомства їхні стосунки здавалися казковими, але от почуття почали згасати і шлюб тріщить по швах. Герої спробують з'ясувати, що ж пішло не так в їх історії кохання і чи можна повернути колишню ідилію.

Зараз ви читаєте новину «Заборонений трилер і Олег Скрипка міліціонер - кінопрем'єри 16 квітня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі