пʼятниця, 19 вересня 2014 13:14

З`явився перший трейлер "Великих очей" Тіма Бертона

З`явився перший трейлер "Великих очей" Тіма Бертона
Фото: youtube.com

Перший трейлер нового фільму Тіма Бертона "Великі очі" опублікований в мережі.

Головні ролі в картині зіграли актори Крістоф Вальц і Емі Адамс. Сценаристами стали Скотт Александер і Ларрі Карацевскі, які працювали над попереднім байопіком Бертона, присвяченому "найгіршому кінорежисерові всіх часів" Еду Вуду. Прем'єра фільму буде приурочена до Різдва 2014 року.

Фільм присвячений американським художникам Уолтеру і Маргарет Кін. Сім'я стала популярною в 1950-і роки картинами, які зображали дітей з великими очима. Репродукції робіт, підписаних ім'ям Волтера Кіна, продавалися по всій Америці величезними тиражами. У 1970-80-і пара знову заявила про себе гучним скандалом, коли в ході судового розгляду з'ясувалося, що авторство всіх робіт з великими очима належали Маргарет.

Бертон неодноразово згадував, що є шанувальником робіт подружжя Кін. Вплив їх творчості проглядається в його анімаційних роботах. Для фільму "Марс Атакує" він замовив Маргарет портрет однієї з героїнь картини, а в 2006 художниця написала портрет дружини режисера Хелени Бонем Картер і їх сина.

Зараз ви читаєте новину «З`явився перший трейлер "Великих очей" Тіма Бертона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі