понеділок, 28 листопада 2016 17:26

Втекти з безлюдного острову чоловіку заважає червона черепаха

Втекти з безлюдного острову чоловіку заважає червона черепаха

У мережі з'явився офіційний український трейлер анімаційного фільму "Червона черепаха".

За сюжетом чоловік потрапляє на безлюдний острів. Йому вдається побудувати пліт. Далеко поплисти не виходить. Червона черепаха зупиняє всі його спроби втекти. На острові з'являється жінка. Вони закохуються. У пари народжується син. Разом вони не полишають надії вибратися, але наближається цунамі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фільм про винахідника акваланга покажуть у грудні

Картину створив нідерландський мультиплікатор Міхаель Дюдок де Віт у співпраці з аніматорами Франції, Бельгії та Японії. Світова прем'єра відбулася 18 травня 2016 року на Каннському кінофестивалі.

"Фільм випустила знаменита японська студія "Гіблі", на якій створили фільми Хаяо Міядзакі. Вони вирізняються великою художньою майстерністю виконання малюнків. Це ніжна і зворушлива історія. В ній немає діалогів, але є тонка гра із зображенням та музикою. Цей фільм - гімн першовідкривачам та винахідникам. Поетична версія історії про Робінзона Крузо. Він нагадує нам, як на опускати рук у найскладніших ситуаціях", - каже прес-аташе компанії "Артхаус трафік" Анастасія Сідельник.

"Червона черепаха" виходить в український прокат 23 лютого 2017 року.

У Нью-Йорку презентували тизер-трейлер картини "Джон Вік-2". Це - другий фільм про колишнього найманого вбивцю у виконанні актора Кіану Рівза.

Зараз ви читаєте новину «Втекти з безлюдного острову чоловіку заважає червона черепаха». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі