середа, 26 серпня 2015 18:16

Всі удари Стейтема в кіно зібрали в одному ролику

Всі удари Стейтема в кіно зібрали в одному ролику

Пізнавально-розважальний канал Burger Fiction на сервісі YouTube опублікував відеоролик з нарізкою кадрів з фільмів Джейсона Стейтема, в яких він з кимось б'ється. Автори ролика показали фрагменти 27 стрічок, у тому числі "Карти, гроші, два стволи", "Адреналін" та "Перевізник".

Все відео налічує 264 киноудара Стэйтема. Картини, з яких творці запозичили сцени, збудовані в хронологічному порядку. Ролик включає як драматичні, так і комедійні бойовики.

Джейсон Стэйтем відомий головним чином по бойовиках. Серед його фільмів — "Великий куш", "Механік", "Нестримні", "Форсаж 6", "Форсаж 7", "Війна", "Костолом" і "Револьвер". Всього на його рахунку близько 50 фільмів. Актор також зіграє у восьмий частини "Форсажу". Стэйтем — фахівець в області бойових мистецтв і разом з Гаєм Річі займається бразильське джиу-джитсу. Багато трюки у своїх стрічках він виконує сам без участі каскадерів.

Зараз ви читаєте новину «Всі удари Стейтема в кіно зібрали в одному ролику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі