пʼятниця, 29 травня 2015 15:24

"Всі ці пригожини крутилися навколо і дуже хотіли нас" - Green Grey відмовилися від виступів у Росії

"Всі ці пригожини крутилися навколо і дуже хотіли нас" - Green Grey відмовилися від виступів у Росії
Фото: ivona.bigmir.net

Популярний український гурт Green Grey відмовився від гастролей у Росії. За словами одного з солістів Green Grey Дмитра Муравицького "Муріка", музиканти люблять свою країну і на "московські коврижки" не ведуться. Про це він повідомив під час прес-конференції в "Обозревателе".

"Ми дуже любимо свою країну, на московські коврижки ми не повелися, ми не залишилися в Москві, хоча пропозицій була маса. Всі ці пригожини крутилися навколо і дуже хотіли нас. Але ми не віддалися. Мало того - ми ще заспівали: "Москва, кому ти віддана?" - розповів музикант.

"Мурік" також зауважив, що не стане засуджувати співачку Ані Лорак, на яку сиплеться шквал критики через те, що вона їздить в Росію і отримує там нагороди. "Всі лають Кароліну незаслужено. Чим вона винна? Тим, що їй стало щастити, що вона стала співати гарну музику? Вона потихеньку, постійно просто допомагає українській армії грошима", - сказав він.

Муравицький також повідомив, що гурт випустив нову пісню українською мовою "Шукаю тебе".

Зараз ви читаєте новину «"Всі ці пригожини крутилися навколо і дуже хотіли нас" - Green Grey відмовилися від виступів у Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі