Ексклюзиви
понеділок, 27 липня 2015 16:22

Восени Onuka вирушає в тур по США і Канаді

Восени Onuka вирушає в тур по США і Канаді

24 вересня концертом в місті Кембридж (штат Массачусетс, США) стартує гастрольний тур ONUKA по США і Канаді. За одинадцять днів група зіграє дев'ять концертів у Нью-Йорку, Філадельфії, Вашингтоні, Детройті, Торонто, Чикаго, Лос-Анджелесі і Сан-Франциско.

Розклад концертів:
25 вересня – Нью-Йорк
26 вересня - Філадельфія
27 вересня - Вашингтон
29 вересня – Детройт
1 жовтня - Торонто
2 жовтня - Чикаго
3 жовтня - Лос-Анджелес
4 жовтня – Сан-Франциско

Американські слухачі проявлются інтерес до музики групи. За статистикою soundcloud композиції ONUKA в США і Канаді були прослухані більше 100 тисяч разів, що, до прикладу, на чверть більше, ніж у Росії. Крім цього, кліп Time був презентований на одному з найавторитетніших музичних блогів в Північній Америці MTV Iggy, а прем'єра композиції Zavtra відбулася на американському youtube-каналі Future Beats.
Продовжується серія виступів ONUKA на літніх фестивалях Східної Європи.

У червні група відіграла на European Stadium of Culture у польському місті Жешув, етно-фестивалі "Країна мрій" та електронному фестивалі Ostrov в Києві. У цьому місяці ONUKA виступила на фестивалі Atlas Weekend(Київ) та церемонії закриття 6-го Одеського міжнародного кінофестивалю. Найближчим часом шанувальники зможуть побачити групу на фестивалях: Бандерштат (Луцьк) 2 серпня, Mirum Music Festival (Гродно, Білорусь) 6 серпня, Sziget (Будапешт, Угорщина) 11 серпня, Zaxid (Львів) 14 серпня, Crazzzy Days (Лазурне, Херсонська область) 23 серпня, Республіка (Кам'янець-Подільський) 5 вересня.

 
Зараз ви читаєте новину «Восени Onuka вирушає в тур по США і Канаді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі