четвер, 04 грудня 2014 18:05

Вікенд з Одрі Хепберн в Автокінотеатрі артхаусного кіно
6

На цих вихідних в Автокінотеатрі артхаусного кіно відбудеться безкоштовний показ фільмів з чарівною Одрі Хепберн. З п'ятниці по суботу на парковці ТРЦ "Атмосфера" можна буде подивитися такі картини: "Моя прекрасна леді", "Сніданок у Тіффані", "Сабріна".

Безкоштовний показ фільму "Моя прекрасна леді" (5 грудня, 20:00. Парковка ТРЦ "Атмосфера", Столичне шосе, 103)
У п'ятницю, 5 грудня, в Автокінотеатрі артхаусного кіно пройде безкоштовний показ фільму "Моя прекрасна леді" з Одрі Хепберн у головній ролі. Знаменитий професор лінгвістики Генрі Хіггінс б'ється об заклад зі своїм другом, що зможе навчити безграмотну квіткарку Елізу правильної вимови і світським манерам, після чого представить її на посольському прийомі у палаці. Фільм насичений іскрометним гумором. Попелюшка на очах у глядачів перетворюється на принцесу, а затятий холостяк закохується.

Безкоштовний показ фільму "Сніданок у Тіффані" (6 грудня, 20:00. Парковка ТРЦ "Атмосфера", Столичне шосе, 103)
У суботу, 6 грудня, в Автокінотеатрі артхаусного кіно пройде безкоштовний показ фільму "Сніданок у Тіффані". Головна героїня фільму ― дивакувата Холлі Голайтлі. Хтось назве її дівчиною легкої поведінки, хтось ― авантюристкою. Одні подумають, що вона хитра, як лисиця. Інші вирішать, що дурна, як пробка. Холлі це байдуже. Вона насолоджується життям, змінює вбрання і шукає заможного нареченого. Але якось поверхом вище поселяється симпатичний молодий чоловік...

Безкоштовний показ фільму "Сабріна" (7 грудня, 20:00, Парковка ТРЦ "Атмосфера", Столичне шосе, 103)
У неділю, 7 грудня, в Автокінотеатрі артхаусного кіно пройде безкоштовний показ фільму "Сабріна" з Одрі Хепберн у головній ролі. У розкішному маєтку на західному узбережжі Лонг-Айленда живе сімейство мільйонерів Леррабі. Батько, мати і два сини. Старший Лайнус ― розумний і серйозний, молодший Девід ― легковажний красень. У Девіда без тями закохана дочка шофера Сабріна. Щоб "вилікувати" дочку від любовної лихоманки, батько відправляє її у Париж, в школу кухарів. Через кілька років додому повертається вишукана красуня. Її кохання не минуло, але тепер уже Девід захоплений нею. Сімейні плани щодо розширення бізнесу за рахунок вдалого одруження непутящого сина під загрозою. Старший брат готовий прийняти удар на себе і позалицятися до дівчини.

Автокінотеатр артхаусного кіно запрошує всіх бажаючих на безкоштовні кінопокази просто неба. У нас можна дивитися фільми прямо за кермом – треба лише налаштувати радіоприймач на певну FM-хвилю. В нашому репертуарі – культові стрічки та експериментальне кіно у жанрах від соціальної драми до кримінальної комедії. Ми транслюємо фільми на найбільшому LED-екрані в Україні на парковці торгової галереї "Атмосфера". Кінопокази починаються кожної п'ятниці, суботи та неділі о 20:00.
Сторінка Автокінотеатру: https://www.facebook.com/avtokinoteatr

Зараз ви читаєте новину «Вікенд з Одрі Хепберн в Автокінотеатрі артхаусного кіно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі