Ексклюзиви
четвер, 22 вересня 2016 16:22

Вийшов трейлер українського мультфільму "Микита Кожум'яка"

Вийшов трейлер українського мультфільму "Микита Кожум'яка"

У мережі з'явився трейлер українського повнометражного мультфільму "Микита Кожум'яка". Мультфільм продовжує історію відомого героя Кирила Кожум'яки, який переміг останнього Змія. Головним героєм цієї історії став його 12-річний син Микита, який не має надзвичайної фізичної сили, як батько, і тільки завдяки силі характеру повинен перемогти Змія і врятувати світ. У чарівному світі Микиту і його нових друзів буде чекати багато смішних і динамічних пригод. Картину вже купили для прокату у 20 країнах світу, від Японії до Західної Європи і США.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мультфільмі "Лелеки" розказують, звідки беруться діти

"Наш мультик відрізняється від американських. Ми взяли за основу трипільську культуру: вивчали специфіку будинків, які зводили у той час. І навіть малюнок у Микити на шевроні трипільський. Ми запрошували фахівця з історії трипільської культури, щоб створені ескізи повністю відповідали задуму. Ходили до музею, шукали щось автентичне. У якому ще фільмі ви бачили равлика з трьома очима?" - розповідає Віктор Андрієнко, постановник сцен.

У прокат мультфільм вийде 13 жовтня цього року.

Нагадаємо, у Держкіно розповіли, скільки українських фільмів вийде 2016-го.

Зараз ви читаєте новину «Вийшов трейлер українського мультфільму "Микита Кожум'яка"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі