середа, 02 вересня 2015 12:00

Вийшов трейлер екранізації шекспірівського "Макбета"

Вийшов трейлер екранізації шекспірівського "Макбета"

У мережі з'явився новий трейлер до фільму "Макбет", в якому головні ролі зіграли Маріон Котійяр і Майкл Фассбендер. Презентація картини відбулася ще в травні на Каннському кінофестивалі, а в широкий прокат вона вийде в листопаді поточного року.

Судячи з трейлеру, глядачів чекає досить похмура і кривава версія класики Шекспіра.

За сюжетом дії відбуваються в 11 столітті. Підступний шотландський лорд Макбет зустрічає трьох відьом, які передбачають, що він стане королем. Він замишляє вбити короля Дункана, коли той відвідає Інвернесс - замок Макбета, щоб він міг зайняти трон.

Режисером шекспірівської картини став австралієць Джастін Курзель. "Макбет" для нього став лише третім проектом у кар'єрі. Крім Котійяр і Фассбендера, у фільмі також знялися Шон Харріс, Елізабет Дебики і Педді Консідайн.

Пару місяців тому творці вже публікували дебютний трейлер, в якому центральне місце відведене Маріон Котійяр, яка зіграла леді Макбет. Зазначимо, що шекспірівська історія заснована на реальному образі шотландського короля Макбета.

Зараз ви читаєте новину «Вийшов трейлер екранізації шекспірівського "Макбета"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі