Ексклюзиви
вівторок, 02 червня 2015 12:01

Вийде нова книга серії "50 відтінків сірого" від імені Крістіана Грея

Вийде нова книга серії "50 відтінків сірого" від імені Крістіана Грея

Еріка Джеймс влітку випустить роман "Грей" (Grey), в якому події книги "50 відтінків сірого" будуть описані з точки зору Крістіана Грея. Про це письменниця повідомила в своєму Instagram.

Очікується, що книга вийде в день народження головного героя - 18 червня. Книга буде видана в м'якій обкладинці, а також в електронному вигляді.

"Грей - складний персонаж і читачі завжди були заінтриговані його пристрастями і мотивацією, а також його непростим минулим. При цьому кожен, хто коли-небудь був у відносинах, знає, що у будь-якої історії є дві сторони. Це було великим задоволенням - повернутися до письменництва, до всесвіту Крістіана і Ани", - сказала письменниця в заяві, розповсюдженій її видавцем.

Редактор Анна Мессітте, з якою співпрацює Джеймс, впевнена, що "перезавантаження" твору матиме успіх, оскільки багато шанувальників "відтінків" прочитають книгу хоча б через цікавість.

Книга "П'ятдесят відтінків сірого" була опублікована в 2011 році. У 2015 році вийшла екранізація першої книги циклу.

Зараз ви читаєте новину «Вийде нова книга серії "50 відтінків сірого" від імені Крістіана Грея». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі