Ексклюзиви
середа, 01 жовтня 2014 15:20

В український прокат виходить новий фільм Девіда Фінчера

В український прокат виходить новий фільм Девіда Фінчера
Фото: cultprostir.com.ua

2 жовтня в український прокат виходить нова стрічка одного з найбільш непересічних режисерів сучасності - Девіда Фінчера "Зникла", повідомляє Cultprostir.

В напруженому трилері про дружину, що несподівано зникла, і чоловіка, який через це потрапив під підозру, головну роль виконав Бен Аффлек. Про свого персонажа актор говорить в допрем'єрному інтерв'ю наступне: "Ми самі себе обманюємо, коли стверджуємо, що ніколи не зробили б той чи інший вчинок. Я, наскільки це взагалі можливо, намагався ідентифікувати себе з Ніком і влізти в його шкуру - від здатності виконавця зробити це безпосередньо залежить якість його акторської гри".

"Ми з радістю представляємо українським глядачам фільм легендарного режисера Девіда Фінчера "Зникла". Сам режисер в одному з інтерв'ю підкреслив, що не любить фільми - "бігмаки" і халтуру. А ми, в свою чергу, не сумніваємося, що "Зникла" - це точно не "бігмак". З нетерпінням чекаємо прем'єру 2 жовтня" - поділилися з Cultprostir українські прокатники картини Ukrainian Film Distribution.

Українські глядачі добре знайомі з творчістю режисера "Бійцівського клубу" Девіда Фінчера. Багато з його фільмів - "Загадкова історія Бенджаміна Баттона", "Соціальна мережа", "Дівчина з татуюванням дракона" - виходили в широкий український прокат.

Зараз ви читаєте новину «В український прокат виходить новий фільм Девіда Фінчера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі