Ексклюзиви
четвер, 31 березня 2016 23:52

В Україні розпочався тиждень іспанського кіно

В Україні розпочався тиждень іспанського кіно
Фото: Із відкритих джерел

У Києві та Львові стартував тиждень показів іспанського кіно за підтримки КМКФ "Молодість" та Посольства Королівства Іспанії. Наступними днями тижні іспанських кінострічок стартуватимуть у Одесі, Вінниці та Харкові, передає УНН.

Тижні кінострічок з Іспанії пройдуть у п'ятьох містах України. Тиждень іспанського кіно "CINEFIESTA" об'єднав 5 стрічок, наповнених питомо іспанським місцями доволі чорним гумором.

Під час відкриття культурного заходу у Києві посол Королівства Іспанія в Україні Херардо Бугайо Оттоне зауважив, що кіно — це потужний інструмент впливу.

"Західні демократичні країни не повинні нехтувати такими потужним інструментом як кіно, аби відображати свої цінності", — зауважив дипломат.

Протягом тижня показ стрічок у Києві відбуватиметься у кінотеатрі "Київ", у Львові — у "Палаці Мистецтв" в Одесі — з 7 квітня у кінотеатрі "Инотеатр", у Харкові — з 7 квітня в кінотеатрі "8 1/2", а також у Вінниці — з 8 квітня, у кінотеатрі "Родина".

Зараз ви читаєте новину «В Україні розпочався тиждень іспанського кіно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі