Ексклюзиви
середа, 26 серпня 2015 14:42

В тизері "Кунг-фу панда 3" показали пародію на "Зоряні війни"

В тизері "Кунг-фу панда 3" показали пародію на "Зоряні війни"

Творці третього анімаційного фільму про бамбукового ведмедя виклали на YouTube тизер картини "Кунг-фу панда 3", яка вийде в січні 2016 року. У стрічці герої представлені в стилі "Зоряних воєн".

Батько головного героя, якого озвучив Брайан Кренстон, повторює фразу Дарта Вейдера з діалогу з Люком Скайуокером в п'ятому епізоді "Повернення джедая". Тон репліки "я твій батько" імітує вимову головного лиходія космічної франшизи.

У стрічці, возз'єднавшись зі своїм давно втраченим батьком, відправляється в таємний рай для панд, де його чекає зустріч з родичами. Однак незабаром лиходій Кай починає знищувати кунг-фу майстрів по всьому Китаю. Головний герой має навчити бойовому мистецтву село, повне його побратимів, і тим самим перетворити їх у загін кунг-фу панда

.

В озвученні фільму брали участь Анджеліна Джолі, Дастін Хоффман, Джекі Чан, Сет Роген, Люсі Лью та інші.

Перша серія "Кунг-фу панди" вийшла в прокат в 2008 році. Збори фільму перевищили півмільярда доларів при бюджеті в 130 мільйонів доларів. Сіквел з'явився на екранах в 2011 році. Стрічка була номінована на "Оскар" як кращий анімаційний повнометражний фільм.

 
Зараз ви читаєте новину «В тизері "Кунг-фу панда 3" показали пародію на "Зоряні війни"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі