понеділок, 10 серпня 2015 18:06

В Росії вже цькують Гребенщикова і пропонують йому стати помічником Саакашвілі

В Росії вже цькують Гребенщикова і пропонують йому стати помічником Саакашвілі

Депутат Держдуми від ЛДПР Роман Худяков заявив, що після візиту Бориса Гребенщикова в Одесу в його очах він "впав як співак на найнижчий рівень". Про це повідомляє "Говорит Москва"

"Я був вражений та здивований, що Борис Гребенщиков був в Одесі і заспівав для "краваткоїда" Саакашвілі. Думаю, йому варто переїхати в Україну, записатися на прийом до Саакашвілі і сказати: "Візьми мене своїм помічником, і я кожен день буду тобі співати пісню "Гілка". Я зрозуміти не можу, наскільки треба було опуститися і втратити совість перед своїм народом російським і одеситами. Мені шкода його, думаю, що на цьому його кар'єра як співака закінчена", - сказав Худяков.

На його думку, громадяни Росії після виступу Гребенщикова перед Саакашвілі не підуть більше на концерти співака.

У свою чергу член комітету Держдуми з бюджету і податків Євген Федоров вважає, що музиканта "використовують американці в своїй програмі з повалення російської влади".

"Треба поговорити з Гребенщиковим, пояснити, що він виявився вільно чи мимоволі на боці ворога, що його використовує американська система. Просто він не подумав і опинився в цій антиросійській конструкції. Оскільки попередні висловлювання Гребенщикова були проросійські багаторазово, на відміну від інших, тієї ж Земфіри, наприклад, або Макаревича, то я не вважаю, що він втрачений для Росії і російського суспільства", - зазначив парламентарій.

На відео, викладеному в YouTube та Facebook, Гребенщиков і Катамадзе сидять за накритим столом з іншими гостями навпроти Саакашвілі. Російський музикант виконує пісню "Гілка", акомпануючи собі на гітарі, а Катамадзе йому підспівує.

Раніше повідомлялося, що Борис Гребенщиков, який приїхав на початку серпня до Одеси, зустрівся з Михайлом Саакашвілі. А через це в Росії вже відцуралися від своєї "легенди рок-музики".

Зараз ви читаєте новину «В Росії вже цькують Гребенщикова і пропонують йому стати помічником Саакашвілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі