понеділок, 12 серпня 2013 09:11

В Одесі хочуть зробити першу в Україні алею рок-музикантів

В Одесі хочуть зробити першу в Україні алею рок-музикантів
Рок-фестиваль Gonzofest

У серпні наступного року в Одесі з'являться пам'ятник рок-н-ролу і алея рок-легенд, - обіцяють організатори проекту "Одеса - рок-столиця". Як пише видання "Вести" спочатку скульптурну композицію планували розмістити на Куликовому полі - традиційному майданчику одеських рок-фестивалів, але потім передумали і підшукують місце в центрі міста.

"Це буде велика стела, біля її основи будуть образи рок-легенд - світових та одеських, наприклад, Курт Кобейн, Елвіс Преслі, одесит - засновник рок-н-ролу в нашому місті - Ігор Ганькевич. А ще в стелі обов'язково будуть імена тих, хто залишить підпис у зверненні, щоб цей пам'ятник з'явився в Одесі", - розповів організатор фестивалю Gonzofest Антон Семенюк.

Щороку алея поповнюватиметься новими скульптурами рок-музикантів, їх зведуть у людський зріст.

Проект "Одеса - рок-столиця України" стартував з некомерційного фестивалю Gonzofest. 17 серпня відбудеться гала-концерт "Ніч свободи" на стадіоні "Одескабель".

Зараз ви читаєте новину «В Одесі хочуть зробити першу в Україні алею рок-музикантів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі