вівторок, 03 березня 2015 16:51

В Національній опереті відбудеться прем'єра бродвейського мюзиклу
4

У Національній опереті України 27 і 28 березня, а також 5 і 25 квітня відбудеться прем'єра бродвейського мюзиклу "Sugar, або В джазі тільки дівчата".

Прем'єра відбудеться о 19.00 за адресою вул. Велика Васильківська, 53\3.

Постановка комедійно-романтичної історії про любов, дружбу, творчість, гроші, жагу до життя, талановитих людей та силу волі є надзвичайно актуальною для українського суспільства.

Лібрето - Пітер Стоун;
Вірші – Боб Меррілл;
Музика – Джул Стайн;
Переклад з англійської – Яна Іваницька.

Події розгортаються в США 30-х років ХХ століття. У період великої депресії, економічних криз, тотального безробіття, процвітання корупції та бандитизму (епоху гангстерів та джазу) діячі культури змушені заробляти не лише власним талантом, але й де прийдеться. Теми, що піднімаються у п'єсі, нагадують картини сучасного життя України (хіба не актуальні слова героїв п'єси: "Ми винні м'яснику, винні власнику. Світло, газ, тепло — все відключено. Як голодним буть, знає той, хто мистецтву служить... ").

Двоє кращих друзів-музикантів вирушають із Чикаго до Флориди у пошуках заробітків та кращої долі. Одна лише ніч — і вони на сонячному березі океану в Майямі серед красунь жіночого джаз-бенду. Тут все говорить про любов, тут хочеться закохувати і закохуватися. Воістину, рай для чоловіків, якби тільки не... дірки у кишенях, розлючені гангстери, що йдуть по сліду, та жіночі туфлі на чоловічих ногах.

"Sugar, або В джазі тільки дівчата" від Національної оперети зазвучить цікаво і по-новому. На глядачів чекає незабутня оригінальна постановка, сповнена креативних режисерських рішень, гумору та сценографічних новацій.

Зараз ви читаєте новину «В Національній опереті відбудеться прем'єра бродвейського мюзиклу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі