четвер, 11 лютого 2016 12:04

В Мистецькому Арсеналі покажуть понад 5 тис. дитячих малюнків
4

Фото: plus-plus.tv

З 7 по 13 березня у Мистецькому Арсеналі відбудеться унікальна виставка "Це наше і це твоє", яку організовують Міністерство освіти і науки України та телеканал "ПЛЮСПЛЮС".

Виставка представить 5400 дитячих малюнків зі всієї України, які розкажуть про найпрекрасніші та найдивовижніші відкриття, досягнення та природні особливості нашої країни. Від першої карти Марсу та одного з найбільших рівнинних водоспадів Європи до хрустких ніжинських огірочків і безкраїх степів Херсонщини – ці дитячі історії, зворушливі роботи, сповнені любов'ю й повагою до нашої Батьківщини, навряд чи залишать байдужими й точно повідають багато невідомого про нашу країну.

Зауважимо, що виставка буде інтерактивною. Також на діточок чекають:

- показ мультфільмів;

- інсталяція-лабіринт;

- майстер-класи;

- квести.

Виставка є фіналом Всеукраїнського проекту "Це наше і це твоє", який проходив у вересні-листопаді 2015 року, і серед робіт будуть експоновані малюнки переможців, що стануть основою нового сезону мультфільму "Це наше і це твоє". Виставка пройде у Мистецькому Арсеналі під час проведення проекту "Арсенал Ідей" та святкування Мистецької Масниці.

Деталі проекту "Це наше і це твоє", дитячі історії та малюнки можна переглянути на сайті каналу "ПЛЮСПЛЮС".

Зараз ви читаєте новину «В Мистецькому Арсеналі покажуть понад 5 тис. дитячих малюнків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі