Ексклюзиви
пʼятниця, 29 травня 2015 16:53

В мережу виклали комедійний бойовик з Гітлером і динозаврами

В мережу виклали комедійний бойовик з Гітлером і динозаврами

Короткометражний фільм шведського режисера Девіда Сандберга під назвою Kung Fury опублікували на відеосервісі YouTube. Кошти на зйомки картини збиралися за допомогою краудфандінга на платформі Kickstarter. Творцям вдалося отримати від користувачів мережі близько 630 тисяч доларів.

Хронометраж стрічки — 31 хвилина. Дія фільму розгортається в середині 1980-х років в Майамі. Головний герой, поліцейський Кунг Ф'юрі, має битися з Адольфом Гітлером, який якимось чином перемістився у часі. Він теж здійснює подорож у часі, але випадково потрапляє в доісторичний період. "У бойовику є нацисти, динозаври, вікінги і погані жарти", — випливає з анотації до картини.

Саундтрек до стрічки записав американський актор і співак Девід Хассельхофф, найбільш відомий за ролями в телесеріалах "Лицар доріг" і "Рятувальники Малібу".

Краудфандинговый проект запустили в грудні 2013 року. Як зазначає The Hollywood Reporter, за перші 24 години вдалося зібрати 200 тисяч доларів. Увага до фільму привернув двохвилинний тизер-трейлер, який отримав більше 10 мільйонів переглядів на YouTube.

Зараз ви читаєте новину «В мережу виклали комедійний бойовик з Гітлером і динозаврами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі