середа, 05 серпня 2015 13:02

В мережі з'явився трейлер нового кінокоміксу від Marvel

В мережі з'явився трейлер нового кінокоміксу від Marvel

Кіностудія 20th Century Fox опублікувала в інтернеті трейлер фільму "Дедпул" про однойменний персонаж всесвіту "Людей Ікс". Трихвилинний ролик з'явився на YouTube. Головну роль в картині виконав Райан Рейнольдс. Її прем'єра запланована на лютий 2016 року.

Стрічка оповідає про походження героя Уейда Вілсона, який взяв собі псевдонім Дэдпул. Над колишнім спецназівцем провели військовий експеримент, наділивши його здатністю до регенерації, але знівечивши обличчя. Такому ж експерименту піддався інший персонаж коміксів - Росомаха. Дедпул починає полювання на людину, яка зруйнувала його життя.

Крім Рейнольдса, у фільмі знялися Морена Баккарін, Ті Джей Міллер, Ед Скрейн і Джина Карано.

Дедпул вперше з'явився в екранізаціях коміксів Marvel у фільмі "Люди Ікс: Початок. Росомаха" в 2009 році. У цій картині його теж зіграв Рейнольдс. Персонаж, відомий також як "балакучий наймит", вперше з'явився у коміксах в 1991 році. В основній всесвіту Marvel він фігурує нечасто. Тим не менш Дедпулу вдалося зайняти 182-е місце в списку 200 кращих персонажів коміксів всіх часів".

 

 
Зараз ви читаєте новину «В мережі з'явився трейлер нового кінокоміксу від Marvel». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі