Ексклюзиви
понеділок, 24 серпня 2015 16:25

В мережі з'явилося патріотичне відео "Мантра" про магію козаків-характерників

В мережі з'явилося патріотичне відео "Мантра" про магію козаків-характерників

Музикант гурту ТНМК Олег "Фагот" Михайлюта разом з дизайнером Ольгою Навроцькою представили кліп на пісню "Мантра".

Нове відео вони присвятили Дню Незалежності України.

"Сьогодні наш День Незалежності, яку ми зараз віборюємо з кров'ю! Це свято, яке набуло для мене важливого значення тількі в останні роки нашої боротьби! Ця робота наше відчуття від того, що відбувається з нами, наш крик душі і надії! І ми обов'язково переможемо, тому що у нас є коріння і в них наша сила", - написала на своїй сторінці в Фейсбук Ольга Навроцька.

"Це містика, справжня українська магія. Ми пишаємося бути частиною цього", - додала вона.

"Мантра" - це молитва козаків-характерників перед боєм. Промовляючи "Броня на мені, Господь у мені", вони захищали себе від поранення та гибелі на полі бою. Нагадаємо, козаки вже не вперше надихають музикантів – нещодавно лондонський фольк-рок гурт Mumford And Sons презентував кліп на пісню"Ditmas". Зйомки відео проходили поблизу Києва, а головним героєм ролику став козак, який вправно скаче на коні українськими полями, демонструючи вільний дух.

"В якийсь момент я зрозумів, що це для мене знакова річ, тому треба зафіксувати її відеороботою. Сценарну ідею та режисуру робили разом з Олею Навроцькою, а Володимир Шкляревський зробив фантастичну картинку. Костюми робили в NAVRO, за що їм окрема дяка. До вашої уваги перший сингл з майбутнього альбому від Fahot. Незалежність - це генетичний код. Саме тому ми непереможні!", - зазначив Олег Михайлюта і поділився історією створення цієї роботи.

це був березень 2014...16 числа, в неділю, я дізнався, що під час "референдуму" в Криму було викрадено Пілунського. Де ...

Posted by Олег Фагот Михайлюта on 23 августа 2015 г.
Зараз ви читаєте новину «В мережі з'явилося патріотичне відео "Мантра" про магію козаків-характерників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі