Ексклюзиви
четвер, 26 лютого 2015 11:58

В Данії знайшли спосіб записувати музику сідницями

В Данії знайшли спосіб записувати музику сідницями
Фото: youtube.com

Данська компанія, яка виробляє навушники AIAIAI представила технологію запису звуків з допомогою сідниць, передає The Daily Mirror.

Презентаційний ролик був опублікований на сервісі YouTube. У запису відео взяла участь датська танцівниця тверку Луїза Кьельсен, яку називають "королевою тверкинга" (вид танцю з активними рухами стегон - Gazeta.ua).

У ролику видно, що до сідниць виконавиці прикріплені семпли. Кожен рух Кьельсен створює певний звук, а потім звукорежисери і монтажери обробляють матеріал.

Як пояснює видання, шанувальники тверкінга з допомогою нової технології зможуть самостійно записувати композиції. Її творці відзначили, що шукали новий спосіб створювати музику.

"Проект досліджує багату спадщину клубної музичної культури, в якій танці та руху сідницями є невід'ємними елементами", - наголошується в анотації до ролика на YouTube. Крім того, наголошується, що така музика "робиться сідницями для сідниць", тобто її можна використовувати для танцю.

Зараз ви читаєте новину «В Данії знайшли спосіб записувати музику сідницями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі