четвер, 11 лютого 2016 18:28

"В активному пошуку": як холостякувати у Нью-Йорку
5

"Я зараз кажу не про стосунки, а про ті періоди між ними, під час яких ми і живемо справжнім життям", - каже одна з героїнь нової комедії "В активному пошуку" на початку фільму, допрем'єрний показ якого відбувся 10 лютого у столичному кінотеатрі Батерфляй "Ультрамарин".

Автор: kinoafisha.ua
 

Пожити таким справжнім життям і вирішує Еліс — вона бере паузу в стосунках з хлопцем та вирушає до Нью-Йорка, де на її думку вона зможе краще зрозуміти себе. Адже до цього моменту їй ніколи не доводилося залишатися самій — спершу вона жила з батьками, а потім з головою занурилася в роман з коханим. Але й бути одною може бути цікаво. Особливо, якщо правильно холостякувати тебе вчитиме Робін — запальна нова подружка, яка завжди знає, де найміцніші напої, найгучніші вечірки та симпатичні хлопці.

Автор: kinoafisha.ua
 

Протягом майже двох годин Еліс з Робін та інші герої будуть намагатися влаштувати своє особисте життя у сяючому вогнями мегаполісі. І врешті решт кожен знайде те, що шукав. Або отримає шанс знайти — головне навчитися отримувати задоволення від свого життя.

Автор: kinoafisha.ua
 

"Ми соромимось самотності, але нею треба вміти насолоджуватися", - стверджують герої цього фільму, але зазначають, що й тут варто знати міру. Адже звикнувши до самотності тобі буде важко відкрити своє серце тому, хто на це справді заслуговує.

Автор: kinoafisha.ua
 

"В активному пошуку" - це приємний та яскравий фільм, з вдало подібраним акторським складом. Зірки комедійного жанру Ребел Вілсон та Леслі Манн підтримують на екрані позитивний настрій протягом всього фільму. Не менш гармонійно в образі Еліс виглядає і Дакота Джонсон, світовий успіх якій свого часу принесла роль в екранізації еротичного бестселлера "50 віддінків сірого". І якщо за роль Анастейші Стіл її чимало критикували, то цього разу для критики немає причин — роль веселої молодої шукачки пригод їй дійсно вдалася.

Зараз ви читаєте новину «"В активному пошуку": як холостякувати у Нью-Йорку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі