середа, 23 липня 2014 17:17

Ума Турман зіграла в короткометражці російського режисера

Ума Турман зіграла в короткометражці російського режисера
Фото: AFP

Ума Турман зіграла головну роль у короткометражному фільмі "Подарунок" (The Gift) молодого російського режисера Івана Пєтухова. Він отримав можливість запросити на зйомки голлівудську актрису після перемоги в міжнародному конкурсі режисерів і сценаристів Jameson First Shot. Прем'єра "Подарунка" відбудеться 26 липня в Лос-Анджелесі, повідомляє The Hollywood Reporter.

За сюжетом, головна героїня працює в торговому центрі простий упаковщицей подарунків. Її життя змінюється, коли вона знайомиться з ілюзіоністом Гріммом.

В цьому році перемогу в Jameson First Shot здобули три учасника. Крім Пєтухова, це Хенко Джей з ПАР і Джессіка Валентайн з США. Турман знялася в картинах усіх трьох переможців.

Компанія Trigger Street Productions організовує конкурс Jameson First Shot з 2011 року при підтримці актора Кевіна Спейсі і продюсера Дані Брунетт. У проектах режисерів-фіналістів брали участь Віллем Дефо і сам Спейсі.

Зараз ви читаєте новину «Ума Турман зіграла в короткометражці російського режисера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі