понеділок, 02 березня 2015 10:35

Український співак представить Молдову на Євробаченні-2015

Український співак представить Молдову на Євробаченні-2015

Український виконавець Едуард Романюта отримав перемогу у фіналі відбіркового конкурсу Євробачення-2015 у Молдові.

У фіналі український співак, який неодноразово намагався поїхати на головний пісенний конкурс Європи від України, виконав пісню I want your love. Журі конкурсу обрало Валерію Пашу. Однак, глядачі проголосували саме за Едуарда Романюту.

Молдова виступить в першій половині першого півфіналу Євробачення-2015, який пройде 19 травня в Австрії. Едуард Романюта буде змагатися в перший конкурсний день з суперниками з Греції, Македонії, Естонії, Нідерландів, Фінляндії, Бельгії, Вірменії, Сербії, Данії, Білорусії, Румунії, Росії, Албанії, Грузії та Угорщини.

Нагадаємо, Україна відмовилась від участі у пісенному конкурсі "Євробачення" 2015.

Едуард Романюта народився 23 жовтня 1992 року в Тернополі. Едуард - володар 18 перемог на всеукраїнських музичних конкурсах, 7-й - на інтернаціональних і 5 міжнародних Гран-прі. У 2010 році пройшов національний український відбір "Євробачення-2011". Тоді Україну на конкурсі представляла Міка Ньютон.

Зараз ви читаєте новину «Український співак представить Молдову на Євробаченні-2015». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі