Ексклюзиви
середа, 15 червня 2016 10:24

Український мультфільм "Микита Кожум'яка" вийде у світовий прокат

Український мультфільм "Микита Кожум'яка" вийде у світовий прокат

Сьогодні у столиці презентують український анімаційний мультфільм для дітей та дорослих, - "Микита Кожум'яка", передає УНН з посиланням на організаторів заходу.

В анімамультфільмі "Микита Кожум'яка" розкрито продовження історії відомого героя Кирила Кожум'яки, що одержав перемогу над останнім Змієм. Однак головним героєм уже цієї історії став його 12-річний син Микита. Він немає надзвичайною фізичною силою батька, тож повинен подолати ворога силою свого характеру, щоб врятувати світ.

"Це дивовижна казка із захоплюючим сюжетом і щасливим кінцем, в якій розповідається про щирі почуття, справжню дружбу і про те, що геройство не у фізичній силі, а у силі духу", - повідомили організатори.

У студії "Panama Grand Prix" повідомили, що фільм "Микита Кожум'яка" брав участь у Каннському кінофестивалі й отримав контракти на кінотеатральний показ в 15 країнах світу, зокрема в Англії, Китаї, Японії, Південній Кореї, Польщі, Болгарії, Туреччині та інших.

У грудні 2016 року мультфільм вийде в український прокат.

Під час прес-заходу для ЗМІ, журналістам продемонструють трейлер захопливої історії українського хлопчика із щирим серцем.

Участь у прес-конференції з нагоди презентації мультфільму візьмуть відомі актори України, зокрема Руслана Писанка, Віктор Андрієнко, Сергій Сивохо.

Захід відбудеться 15 червня у кінотеатрі "Сінема Сіті", ТРЦ "Оушен Плаза, 3 поверх.

Зараз ви читаєте новину «Український мультфільм "Микита Кожум'яка" вийде у світовий прокат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі