Ексклюзиви
середа, 04 березня 2015 16:32

Український канал зняв серіал про пригоди "москаля" на Прикарпатті

Український канал зняв серіал про пригоди "москаля" на Прикарпатті

У березні на каналі "1+1" відбудеться прем'єра комедійного серіалу "Останній москаль", в центрі сюжету якого - пригода московського хлопця в колоритному селі Прикарпаття.

За сюжетом корінний москвич Валера, роль якого дісталася московському акторові Ігорю Скрипко, потрапляє в глухе гуцульське село, до жителів якого не дійшов технологічний прогрес. Йому довелося тікати з Москви не з власної волі, а в силу обставин, що склалися - його батько ховається від ФСБ, і уникнути зіткнень з російською мафією хлопцеві допоможе тільки негайна втеча.

Він випадково дізнається про існування свого рідного дядька із Закарпаття, і вирішує відправитися до нього. У західній Україні молодого "москаля" чекають різні труднощі і безліч комічних ситуацій.Головні ролі в серіалі, режисером якого виступив Семен Горов, стали такі відомі українські артисти, як Юрій Горбунов, Володимир Горянський та Назар Задніпровський.

Зараз ви читаєте новину «Український канал зняв серіал про пригоди "москаля" на Прикарпатті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі