Ексклюзиви
вівторок, 25 серпня 2015 17:40

Український барабанщик переміг у престижному міжнародному конкурсі

Український барабанщик переміг у престижному міжнародному конкурсі

Київський барабанщик Віктор Герчев став переможцем конкурсу, який проводив ударник знаменитої британської групи Cream Джинджер Бейкер. За умовами змагання, потрібно було зіграти кавер-версію пісні White Room з репертуару Cream і зняти це на відео.

"Грати можна було на будь-яких ударних інструментах, включаючи електронні барабани і перкусію. Учасників нічим не обмежували. Конкурс був оголошений самим Джинджером Бейкером. На першому етапі відбору, Топ-10 він вибирав колегіально з іншими людьми, але переможця визначав самостійно. Особисте звернення такого значущого для мене музиканта стало моєю головною мотивацією для участі в конкурсі", - розповів Cultprostir Віктор Герчев.

У конкурсі, який проходив під егідою фірми Drum Workshop, взяли участь 53 музиканта з різних країн. Герчев, як переможець, отримає цілий пакет призів: поїздку на фестиваль Rock'n'roll Fantasy Camp в Лос-Анджелес (5-8 листопада), іменний барабан Джинджера Бейкера від Drum Workshop, набір тарілок Zildjian, річну підписку на журнал Modern Drummer .

"Призи шикарні, але для мене найважливіше те, що моя гра була оцінена одним з найвидатніших музикантів. У моїй барабанної юності Джинджер дуже вплинув на моє становлення як музиканта. Цей конкурс того ж рівня, як якби для гітаристів його проводив Ерік Клептон, колега Бейкера по групі Cream", - пояснив Герчев, який входить до складу відразу двох київських гуртів – NEON Rock Band та BeTwins.

 
Зараз ви читаєте новину «Український барабанщик переміг у престижному міжнародному конкурсі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі