середа, 01 квітня 2015 19:01

Українські музиканти створили кліп про війну та мир

Українські музиканти створили кліп про війну та мир

Київський гурт Us презентував свій дебютний кліп. Ключовим прийомом автора ролика, режисера Артема Плужарова, стало поєднання кадрів війни і миру, передає Cultprostir.

"Основний посил кліпу – філософське протиставлення таких понять, як війна і мир, які йдуть по Землі пліч-о-пліч протягом всієї історії людства. Будь-яка негативна дія має протидію. Від страждань, болю і вбивств ще ніхто не залишався у виграші, кожен зловмисник понесе заслужене покарання – як духовне, так і матеріальне", – значиться в повідомленні, поширеному групою у зв'язку з прем'єрою відео.

Композиція Last War була викладена музикантами в мережу в грудні минулого року і стала дебютним треком, опублікованими групою. У лютому відбулася прем'єра пісні в українському радіоефірі. Днями Us випустили також другий свій сингл Pastime, записаний спільно зі співачкою Мар'яною Головко. 10 квітня заплановано виступ групи в київському клубі Sentrum перед виходом на сцену шведського виконавця Джей-Джея Йохансона. Група Us була заснована в 2013 році учасниками гурту Gouache.

Зараз ви читаєте новину «Українські музиканти створили кліп про війну та мир». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі