четвер, 22 січня 2015 18:38

Українська інді-група знімала кліп у 10 країнах

Українська інді-група знімала кліп у 10 країнах

Київський гурт Demophon Muson випустив кліп на пісню Want To Know. Ролик знімався в десятьох країнах світу, під час зйомок музиканти подолали близько 20 тисяч кілометрів, пише Cultprostir.

У кліпі фігурують кадри, зняті у Відні, Парижі, Венеції, Дортмунді, Москві, а також на Мальті, в Індії, Хорватії та на Кіпрі. Є й кадри, зроблені в Києві. Відео для кліпу група збирала близько року, в результаті в чотирихвилинний ролик увійшло близько 5% зібраного матеріалу. "На кліп не витрачено ні центу. Всі зйомки проводилися в робочих поїздках або подорожах учасників групи або їхніх друзів", - розповів соліст гурту Олександр Колихан.

За сюжетом кліпу Want To Know, з міста в місто котиться великий клубок ниток. "Все починається серед футуристичних будівель. Бібліотека і центр знань Віденського економічного університету, архітектурні об'єкти австрійського ексцентричного архітектора-казкаря Фріденсрайха Хундертвассера. Приводить клубок героя історії в храм Маруті на Гоа, побудований на місці переможного бою богів з демонами", - пояснюють музиканти гурту свою історію. На створення клубка пішло 1800 метрів ниток. Фотозвіт про зйомки кліпу можна подивитись на сторінці гурту у Facebook.

Учасники Demophon Muson називають свою групу некомерційним проектом. "Наша мета - творити в своє задоволення. Ми не професіонали від музики. Нам самим цікаво, на що здатні креативний директор рекламного агентства, директор турфірми і технічний директор мультимедіа продакшн компанії", - кажуть музиканти про свій проект.

Зараз ви читаєте новину «Українська інді-група знімала кліп у 10 країнах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі