Ексклюзиви
середа, 08 червня 2016 00:03

Україно-канадський письменник отримав літературну премію імені Пантелеймона Куліша

Україно-канадський письменник отримав літературну премію імені Пантелеймона Куліша

Україно-канадський письменник Михайло Блехман отримав літературну премію імені Пантелеймона Куліша. Відзначили його збірку оповідань "Час збирати метафори". Церемонія нагородження відбулась у посольстві України в Канаді. Передає УКРІНФОРМ.
Радник посольства в Канаді Марко Шевченко відзначив активну громадянську позицію Михайла Блехмана. Адже він організував у Монреалі конференцію, присвячену Україні. Реалізував волонтерські проекти.
Минулого року письменника нагородили медаллю імені Антона Чехова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біля канадського парламенту підняли прапор ЛГБТ
Михайло Блехман - спеціаліст із комп'ютерної лінгвістики. Народився у 1951 році в Харкові. З 18-ти років проживає в Монреалі. Пише та перекладає українською, російською і англійською мовами.
Міжнародна літературно-мистецька премія імені Пантелеймона Куліша була заснована в 2011-ому році. Літературну нагороду заснували, щоб розвивати українське книговидання і підтримувати українських письменників, митців, науковців та журналістів.

Зараз ви читаєте новину «Україно-канадський письменник отримав літературну премію імені Пантелеймона Куліша». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі