Ексклюзиви
понеділок, 25 травня 2015 18:11

Українці розробили понад 800 ідей для вітчизняних серіалів

Українці розробили понад 800 ідей для вітчизняних серіалів

Більше 2 600 реєстрацій на сайті, понад 800 заявок та 595 опублікованих робіт на сайті THE NEXT BIG THING-2015. Такими є результати першого етапу пітчингу ідей серіалів від 1+1 медіа, який завершився 25 травня.  

Наразі на сайті розпочалось голосування. За його результатами, а також рішенням журі буде сформовано шорт-лист півфіналістів: до 30-ти кращих робіт, автори яких пройдуть у другий етап. Шорт-лист буде оголошено 5 червня. 

12 червня 1+1 медіа організує кількагодинний тренінг для півфіналістів.  Інтенсивний майстер-клас від викладачів Вищої школи Media&Production відкриє секрети серіального виробництва й допоможе суттєво підвищити свій рівень знань і вмінь, що допоможе учасникам якісно підготуватись до другого туру. Адже після тренінгу півфіналісти отримають додаткове завдання:  допрацювати і деталізувати свою ідею.

22 червня буде оголошено сімку фіналістів, які 27 червня презентуватимуть свої роботи перед членами журі конкурсу та всією Україною на кінофестивалі "Відкрита ніч-Дубль 18".

"Знаємо, що до пітчінгів завжди високий інтерес, але навіть ми не очікували таких результатів. Адже це не просто опис ідеї, для того щоб потрапити в ці 595 опублікованих заявок, учасники мали зняти відео – а це  вимагає дуже багато різноманітних ресурсів. Ми всі розуміємо, що живемо в новій країні, і головна особливість – те, що люди перестають чекати, поки хтось прийде і зробить їм добре. Люди розуміють, що можуть самі бути драйверами змін, і ми раді надавати їм такі можливості, принаймні в нашій сфері", - зазначила PR директор 1+1 медіа Світлана Павелецька.

Нагадаємо, переможці конкурсу отримають грошові винагороди. Найкращий серіал – володар Гран-прі побачить вся країна. За його реалізацію візьметься команда професіоналів 1+1 медіа.

Голосуйте за кращі роботи на конкурсі тут.

Зараз ви читаєте новину «Українці розробили понад 800 ідей для вітчизняних серіалів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі