понеділок, 15 лютого 2016 12:45

Учасник АТО "Титановий Джексон" освідчився у день закоханих

Воїн АТО Євген Терехов, відомий як "Титановий Джексон", одружується. У день закоханих, під час концерту гурту "Антитіла", він зробив пропозицію своїй коханій - українській співачці Наталкі Карпі.

Про це написав у Facebook вокаліст гурту Сергій Висюк.

"Вона насправді нічого не здогадувалась. Невеличкий розіграш під час нашого концерту перетворився на оригінальну пропозицію одружитися. Залізний Джексон летів через всю країну, концерт вже закінчувався, гадали не встигне. Великий букет, обручка, повна зала людей та здивовані очі Наталки. Так зародилась нова сім'я", - написав він.

Автор: Facebook
  Євген зробив сюрприз для коханої.
Євген зробив сюрприз для коханої.
"Голова йде обертом. Зранку, прокинулась, і подумала, а це таки правда! Він-реальний... Він-мій... Він-ковток повітря... Він-сонце... В ньому розчиняюсь... Дякую, Богу, що ти з'явився в моєму житті... Я так довго чекала на тебе", - написала у соцмережі наступного дня співачка.
Автор: Facebook
  Щасливі наречені у Львові після концерту.
Щасливі наречені у Львові після концерту.
Нагадаємо, що Терехов рік воював на Донбасі. Має поранення в голову. Частину черепа йому замінили титановою пластиною. Через це його називають "Титановим Джексоном".
Торік балотувався у мери Павлограду, але програв чинному мерові Анатолію Вершині. Під час кампанії потрапив у аварію, розбив позашляховик "Порше Каєн".
Зараз ви читаєте новину «Учасник АТО "Титановий Джексон" освідчився у день закоханих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі