пʼятниця, 03 липня 2015 15:12

У США знімуть серіал про вбивць дружини Поланскі

У США знімуть серіал про вбивць дружини Поланскі
Шерон Тейт, покійна наречена Романа Поланскі

Американський телеканал Lifetime займеться виробництвом серіалу про каліфорнійське злочинне угруповання "Родина", причетне до вбивства дружини режисера Романа Поланскі. Проект під робочою назвою Manson's Lost Girls ("Втрачені дівчинки Менсона") розповість історію дівчат, котрі долучилися до анархістської комуні ватажка "Сім'ї" Чарльза Менсона, повідомляє журнал Time.

Головним персонажем серіалу стане Лінда Касабіан, яка виступала свідком на судових процесах проти угруповання Менсона. Її зіграє актриса Маккензі Мозі ("Чим далі в ліс", "Закон і порядок"). Роль Чарльза Менсона виконає Джефф Уорд ("Менталіст", "Слідство по тілу"). У проекті також візьмуть участь Крістіан Медсен, Іден Бролін і Грір Греммер.

Раніше Менсон вже з'являвся на телебаченні в серіалі "Водолій" американського телеканалу NBC. Цю виконав Гетин Ентоні, відомий по "Грі престолів".

"Сім'я" відома серією жорстоких вбивств, скоєних в кінці 1960-х років. У серпні 1969 року її учасники напали на особняк в Лос-Анджелесі і вбили шістьох людей, серед яких була вагітна дружина кінорежисера Романа Поланскі, актриса Шерон Тейт. Всі учасники вбивств отримали тривалі тюремні терміни. Менсон і шість інших членів "Сім'ї" були засуджені до смертної кари, яку Верховний Суд США пізніше замінив на довічне ув'язнення.

Зараз ви читаєте новину «У США знімуть серіал про вбивць дружини Поланскі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі