Ексклюзиви
пʼятниця, 01 серпня 2014 16:52

У США знімуть фільм про гурт Kiss

У США знімуть фільм про гурт Kiss

У США знімуть фільм про рок-групи Kiss, повідомляє The Guardian з посиланням на учасника колективу Джина Сіммонса. Робота над картиною Cadillac High розпочнеться найближчим часом. Дата виходу стрічки не уточнюється.

"Картина повністю профінансована і знаходиться на стадії підготовки до зйомок", - сказав Сіммонс. Він підтвердив, що в роботі візьмуть участь самі музиканти, але поки не ясно, в якому складі.

Сюжет стрічки буде заснований на реальному епізоді з життя групи. У 1974 році декілька хлопчиків, які грають у футбольної збірної однією з мичиганских шкіл, стали співати в роздягальні перед матчем пісні Kiss. Здобувши перемогу в грі, школярі продовжили "пісенну" традицію. Незабаром звістка про це дійшла до самих музикантів, і вони вирішили провести один зі своїх концертів у спортивному залі школи, де навчались юні шанувальники групи.

У 1978 році група вже знімалася у фільмі Kiss Meets the Phantom of the Park. Стрічка розповідає про божевільного вченого, який планує перетворити людей на роботів, використовуючи для цього концерт групи.

Американська рок-група Kiss заснована в Нью-Йорку в 1973 році і виступає по теперішній час. Колектив грає у жанрах глем-рок, шок-рок і хард-рок. Kiss відома яскравим сценічним макіяжем і екстравагантними концертними шоу, які супроводжуються піротехнічними ефектами.

Зараз ви читаєте новину «У США знімуть фільм про гурт Kiss». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі