четвер, 27 серпня 2015 15:55

У США відклали показ серіалу зі сценою вбивства під час інтерв'ю

У США відклали показ серіалу зі сценою вбивства під час інтерв'ю
Кадр із серіалу "Містер Робот"

Американський кабельний телеканал USA Network відклав показ останньої серії проекту "Містер Робот" у зв'язку з вбивством журналістів у прямому ефірі у Вірджинії. Про це повідомляє The Hollywood Repoter.

"Відзнята раніше фінальна серія сезону "Містера Робота" містить сцену, схожу за змістом з сьогоднішніми трагічними подіями (йдеться про 26 серпня — Gazeta.ua) у Вірджинії. З поваги до жертв, їх сім'ям та колегам і нашим глядачам, ми відкладаємо показ епізоду. Ми подумки з тими, кого торкнулася трагедія", - йдеться в заяві телеканалу.

У сцені, про яку йдеться, один з героїв проекту отримує смертельне поранення під час телеінтерв'ю.

Фінальну серю буде показано 2 вересня.

26 серпня колишній співробітник каналу WDBJ Вестер Чи Фленаган вбив репортера і відеооператора філії телеканалу CBS в штаті Вірджинія під час прямого включення. Злочин було скоєно, коли ведуча ставила своїй співрозмовниці питання про місцевий бізнес. Загинули 24-річна журналістка Елісон Паркер  і 27-річний оператор Адам Уорд. Вбивця покінчив із собою.

"Містер Робот" оповідає про молодого інженера кібербезпеки, який перевтілюється в талановитого хакера вночі. Він виявляється на роздоріжжі, коли таємничий лідер підпільної хакерської групи намагається завербувати його, щоб знищити одну з корпорацій. Одну з ролей виконує Крістіан Слейтер.

Зараз ви читаєте новину «У США відклали показ серіалу зі сценою вбивства під час інтерв'ю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі