понеділок, 16 січня 2017 15:16

У новому фільмі Бен Аффлек підпільно торгує алкоголем
13

11 січня в кінотеатрі "Оскар" відбулась гала-прем'єра стрічки "Закон ночі", де роль режисера та головну роль виконав дворазовий володар премії "Оскар" Бен Аффлек. В основі сюжету лежить однойменний роман Денніса Ліхейна, що вийшов у 2012-му.

"Закон ночі" − це історія, що розповідає про події під час сухого закону в Америці. Син капітана поліції Джо Коглін (Бен Аффлек), повернувшись з війни, стає бутлегером й починає підпільно торгувати спиртним. Поставки рома та віскі − наче війна, де кожен намагається захопити штат й мріє про монополію.

 

Головною сюжетною лінією є війна між двома найбільшими постачальниками спиртного, до одного з яких й приєднується герой Бена Аффлека. Для контролю бізнесу він переїжджає до невеликого міста у Флориді, де починає підкорювати місцеві заклади.

 

На початку стрічки є ще дві сюжетні лінії − це стосунки Джо Когліна з батьком та дівчиною Еммою. Однак, обох персонажів дуже швидко виводять з фільму, хоча вони обидва є ключовими героями у житті Когліна. Саме через них його життя різко змінилось.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Розповіли про новий серіал за мотивами романів Джорджа Мартіна

− Я прочитав книгу, і мені сподобалася ідея зробити фільм, який віддав би належне старим гангстерським стрічкам Warner Brothers. Я дійсно сумую за таким кіно. Це те, що раніше називалося "голлівудський блокбастер". У ньому був і обсяг, і масштаб, і теми, які робили його грандіозним: злочин, вбивство, любов, зрада, покарання, спокутування. Я хотів зробити цей фільм, як любовне послання тому кіно, яке я дійсно люблю, − розповів Бен Аффлек.

 

Стрічка отримала досить низькі рейтинги серед західних медіа: 6,9 з 10 балів на IMDb та 33% позитивних відгуків на Rotten Tomatoes.

− Він (Бен Аффлек. − gazeta.ua) намагався створити розповідь з мораллю про подорож гангстера, але в "Законі ночі" це зводиться до того, що він розповідає історію про порочного хулігана, який насправді є бойскаутом, − пише в своїй рецензії для американського видання Variety Оуен Глейберман.

Підготовки до зйомок розпочались ще у 2013-му році, тоді на головну роль претендував Леонардо Ді Капріо. Але згодом він виступив лише одним зі співпродюсерів. Робота над стрічкою перервалась через зйомки Бена Аффлека у триллері Девіда Фінчера "Загублена", що вийшов 2014 року. Подивитись фільм можна в кіно з 12 січня 2017 року.

Зараз ви читаєте новину «У новому фільмі Бен Аффлек підпільно торгує алкоголем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі